Jobb hos oss

Vi er alltid på utkikk etter folk med engasjement og vilje. Som ansatt hos oss er du dyktig og engasjert i det du driver med, har pågangsmot og spiller på lag. Uavhengig av stilling i bedriften, er du viktig for oss som medarbeider og ambassadør. Vi er stolte av våre medarbeidere og vårt mål er at du skal glede deg til å gå på jobb! Nederst på siden kan du fylle ut søknadsskjema og laste opp CV. Du kan søke på stilling som lagerarbeider eller sjåfør. Administrative stillinger blir utlyst.

Er du vår nye lærling?

HI Giørtz ønsker flere lærlinger innen logistikk- og yrkessjåførfaget. Som lærling hos HI Giørtz vil arbeidsdagen din bli fylt med varierte og meningsfylte oppgaver, blant dyktige og trivelige kollegaer. 

Les mer og søke på lærlingplass

Lagerarbeidere

Våre lagerarbeidere er best i det de gjør. Du er den som sørger for riktig plassering av varene på pallen, for å gjøre det til et enklere puslespill for kunden. Du har god arbeidsmoral, holdning og fysisk helse, noe som bærer deg gjennom en hektisk og hard arbeidsdag. Arbeidsspråket hos oss er norsk, så du må kunne forstå og gjøre deg forstått på norsk. Det er ideelt om du har trucksertifikat, men du får tilbud om nødvendig opplæring ved behov. Her er flere deltidsstillinger, kanskje aktuelt for deg som fremdeles går på skole? OBS! Du må være fylt 18 år innen du starter jobb hos oss på lager.

Sjåfører

Våre sjåfører er et viktig ansikt utad. Du leverer varer til butikker, kaféer og institusjoner, og hilser på en haug med hyggelige mennesker hver eneste dag. Du er serviceinnstilt og leverer varene til rett sted og tid. Som sjåfør hos oss må du beherske norsk, ha førerkort i klasse C og CE, samt ha gjennomført gyldig opplæring i henhold til yrkessjåførdirektivet. Her er også deltidsstillinger med mulighet for å være sjåfør på ettermiddager og kveld - ideelt for deg som fremdeles går på skole.

Åpen søknad

Her kan du fylle ut en søknadsskjema og laste opp CV. Du kan søke på stilling som lagerarbeider, sjåfør og eller lærling.

Administrative stillinger blir utlyst.

Bruk gjerne denne søknadsmalen (word-dokument) og fyll den ut, dersom du ikke allerede har skrevet en egen søknad.

Personinformasjon

Jeg godtar at H.I. Giørtz lagrer denne informasjonen i forbindelse med jobbsøknad. Informasjonen lagres i inntil 6 måneder og vil bare benyttes til vurdering av ansettelse.